Nesrin Kolonyaları Online Satış Sitesi

Nesrin Kolonyaları | Kolonya Satış | Nesrin Online Satış Sitesi

Navigation

media

Web sitemizi güvenle kullanabilirsiniz.

Bize gizliliğin ihlali veya özgürlüğün kısıtlanması gibi görünen bazı durumlar aslında tamamen yasal olabiliyor. Mesela internet servis sağlayıcının girdiğin bütün internet sitelerinden veya kullandığın internet hizmetlerinden haberin olduğunu biliyor muydun? Türkiye’de 114582 site hakkında engelleme kararı alınmış durumda. Bir siteyi engeletmek çok kolay. Ancak biz Kuzey Kore’deki gibi yaşamak istemeyen sizler için güvenli internet keyfi ve güvenli alışveriş yapmanız için bir rehber hazırladık.

1. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs

Çok bariz görünsede söylemeden geçemedik. “Virüs girmez” diye bilinen Apple bilgisayarlar da bile mutlaka bulundurulması gerek. Hatta ve hatta telefon, tablet ve internet bağlantısı olan tüm cihazlarına mutlaka yüklemelisin. Dünyaca ünlü BullGuard(%17,50 Bonus) ve AVG(%5 Bonus) antivirüs ve güvenlik duvarı programlarını Bonusway’de bulabilirsin.

2. VPN

Virtual Private Network yani sanal özel ağ anlamına gelen VPN birçok işe birden yarıyor. Öncelikle, I.P. adresini servis sağlayıcın da dahil herkesten saklıyor. Bu demek oluyor ki servis sağlayıcın, Wi-Fi kullandığın alan, hareketlerini takip etmeye çalışan herhangi 3. şahıslar için artık internette görünmezsin. Ayrıca, VPN ile bağlandığın konumu farklı göstererek internetteki yasak ve limitleri kaldırabilirsin. Birçok banka bile internet bankacılığı işlemlerinde VPN kullanılmasını öneriyor. Burada VPN sağlayıcılarının güzel bir karşılaştırması yapılmış. Senin için en uygun VPN’i seçebilirsin. Ücretsiz alternatiflere de ulaşabilirsin, ancak bunlar ücretli VPN’ler kadar stabil hizmet sağlamıyorlar.

3.Şifreler

İnternette kullandığın tüm şifrelerin aynı olması çok kolaylık sağlıyor ancak bir siber-güvenlik uzmanının en rahatsız olduğu şeylerden biri. Güvenliğini arttırmak için heryerde kullandığın şifrenin farklı olmasına, küçük ve büyük karakterler içermesine, sayı ve noktalama içermesine ve en önemlisi rastgele olmasına emin olmalısın. Bu yüzden örneğin Bonusway ilk hesap yaratıldığında tamamen rastgele ve güvenli bir şifreyi sana iletiyor (Tabii hesabından daha sonra değiştirebilirsin) .Peki bütün bu farklı şifreleri nasıl aklında tutacaksın? Bilgisayarında bir nota koymak da çok tehlikeli. LastPass bu konuda sana en iyi çözümü sunuyor bir daha şifre hatırlamana veya şifre yazmana gerek kalmadan güvenlice internet kullanabilirsin.

  • Jan 01, 2019
  • Category: Genel
  • Yorum: 0

Yorum: 0

Henüz Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

E-Posta adresin gizli kalacak. * İle İşaretlenen yerleri lütfen eksik bırakmayınız.*



İletişim Bilgilerimiz

  • Adres: Ankara Yolu 7.Km No:554 Yiğitler Mah. C202 Sok. Yıldırım / Bursa
  • Telefon: 0 224 341 36 64
  • Eposta: info@nesrinkolonyalari.com
  • Çalışma Saatlerimiz: Pzt - Cmt / 08:00 - 18:00